label

Gezelschappen

Gezelschappen

Gezelschappen

Bij Van Cooth13 kunt u van maandag tot en met vrijdag ook terecht voor grotere gezelschappen om te lunchen. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Wij kunnen de lunch a la carte serveren of een op maat gemaakte lunch voorbereiden. De keuze is aan u. Tevens is het ook mogelijk om op dinsdag VanCooth13 af te huren voor diner. Wij kunnen diner a la carte serveren dan wel een op maat gemaakte diner serveren. Reserveer nu op 076 889 03 99. 

Zakelijk

Zakelijk

Lunch, borrel, diner het is allemaal mogelijk bij VanCooth13. Heeft u een zakelijke reden om een borrel te geven, geniet dan van het brede assortiment bij VanCooth13. Daarnaast kunt u ook met een gezelschap een lunch op maat dan wel a la carte nuttigen. Op dinsdagavonden kunt u het gehele restaurant reserveren voor een uitgebreid diner met u gezelschap vanaf 20 personen. Wij kunnen a l a carte serveren of een op maat gemaakt drie gangen diner voor u samenstellen. Heeft u een andere dag in gedachten, neem gerust contact met ons op. Wij kunnen met u de mogelijkheden bespreken. 

Recepties 

Recepties 

Heeft u iets te vieren en zoekt u een geschikte plek, denk dan aan VanCooth13 aan het Van Coothplein. Bij ons kunt u elke gelegenheid vieren. Wilt u dit in besloten kring, dan kan dat doordeweeks vanaf 20 personen. Wij hebben een ruim bierassortiment met wel meer dan 70 speciaal bieren. Tevens hebben wij ook een ruim wijnassortiment aanvullend met verschillende aperitieven zoals bijvoorbeeld Gin-Tonics. Ook bij droevigere samenzijn zoals een condoleance, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een op maat gemaakte lunch serveren, ook enkel koffie/thee en gebak is mogelijk. Alles in overleg, zodat u op de dag zelf nergens aan hoeft te denken. Neem gerust met ons contact op middels het telefoonnummer 076 889 03 99.